KK Crvena zvezda Telekom navijačima: I najmanji incident mogao bi skupo da nas košta

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 19:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KK Crvena zvezda Telekom navijačima: I najmanji incident mogao bi skupo da nas košta

Crvena zvezda Telekom pozvala navijače da se ponašaju fer i sportski, i da ne uništavaju inventar beogradske "Arene" tokom utakmice protiv Galatasaraja u Evroligi. Duel dve ekipe na programu je u četvrtak od 20.45.

- Sva šteta koja bude načinjena doći će na naplatu na adresu kluba. Pozivamo navijače da pokažu odgovornost i ljubav prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << Crvenoj zvezdi i po ko zna koji put naprave ambijent za pamćenje - saopštila je Zvezda.

Crveno-beli su apelovali na navijače i da ne vređaju protivnika, ubacuju predmete na teren, da ne upotrebljavaju lasere i protehnička sredstva. Kako se navodi, Evroliga je u značajnoj meri pooštrila diciplinski pravilnik i svaki i najmanji incident mogao bi skupo da košta klub.

Zvezda je saopštila da za utakmicu vlada ogromno interesovanje, kao i da su prisutne velike gužve na biletarnicama. Utakmica između Zvezde i Galatasaraja počeće u četvrtak u 20.45, u

prvom kolu Grupe D Evrolige, a ulazi u halu biće otvoreni dva i po sata ranije.

- Činjenica da je duel između crveno-belih i tima iz Istanbula proglašen derbijem kola od strane Evrolige jasno je da se u Areni očekuje još jedan košarkaški spektakl - navodi se u saopštenju.

Zvezda je najavila da će biti sprovedene opsežne mere bezbedosti i pozvala je navijače da u dvoranu dođu ranije, kako bi se izbegle gužve. Na ulazima u Arenu biće organizovana rigorozna kontrola, a oduzimaće se svi tvrdi predmeti i metalni novac. Na svim ulazima biće postavljene providne kutije Crvenog krsta pa će sve kovanice biti poklonjene u humanitarne svrhe.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.