Izvor: HotSport.rs, 08.Jul.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO NA KRAJ SVETA: Ekspedicija Crvene zvezde do Almatija putuje preko 12 sati?!

Gotovo neverovatno zvuči podatak da će ekspedicija FK Crvena zvezda izgubiti više od pola dana u putu ka Almatiju gde će sutra od 16 sati po srednje evropskom vremenu igrati revanš meč kvalifikacija za Ligu Evrope protiv Kairata.

Znalo se da će Crvena zvezda imati dosta problema u putu ka Kazahstanu, dva presedanja u avionima, odlaganje treninga i sve ostalo, ali nikako ne zvuči normalno da crveno-beli putuju do Almatija više od pola dana.
Naime, crveno-bela >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << ekspedicija je iz Beograda trebala da poleti ka Azerbejdžanu u podne, ali je umesto toga krenula sa 50 minuta kašnjenja. Posle tri sata leta Bakuu je trebalo samo da se natoči novo gorivo i krene put Kazahstana, ali neažurni Azerbejdžanci nisu ispoštovali dogovor da se poleti u 16, već je to učinjeno oko 18 časova po srpskom vremenu.
Kako je vremenska razlika u Kazahstanu plus četiri, tako će posle nova tri sata leta fudbaleri i stručni štab Zvezde sleteti u Almati nešto posle 21 sat po srednjeevropskom, odnosno, nešto iza jedan sat posle ponoći po lokalnom vremenu!
Vreme za trening odavno je prošlo, koji je Miodrag još juče otkazao, a sada je ostalo samo da se pronađe vremena za spavanje i san pred odlučujuću, možda i prelomnu utakmicu sezone za Crvenu zvezdu.
Nikako ne ide sve po loju, ali sutra od 16 časova ćemo videti od čega su satkani izabranici Miodraga Božovića.
The post KAO NA KRAJ SVETA: Ekspedicija Crvene zvezde do Almatija putuje preko 12 sati?! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda posle osam sati i deset minuta stigla u Almati

Izvor: MozzartSport.com, 08.Jul.2015

Samo 19 sati fore da se crveno-beli priviknu na uslоve u Kazahstanu..(Od specijalnog izveštača iz Almatija)..Tačno osam sati i deset minuta! Toliko je trajala avantura Crvene zvezde od Beograda do Almatija. Problem je nastao u Bakuu pošto je točenje goriva u Bakuu potrajalo skoro dva sata što...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.