KAMERE SU SVE VIDELE: Matić nije hteo da priča o fudbalu, Milojević hvalio klince (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2024, 17:33

KAMERE SU SVE VIDELE: Matić nije hteo da priča o fudbalu, Milojević hvalio klince (VIDEO)

Crveno-beli slavili u Novom Pazaru.

Crvena zvezda je rutinski stigla do trijumfa od 3:0 u Novom Pazaru. Crveno-beli su do pobede stigli golovima Aleksandra Dragovića, Gelora Kange i Šerifa Endiajea.

 Utakmica je prelomljena u 41. minutu kad je dosuđen penal za Zvezdu posle pet minuta gledanja VAR-a. Koliko je ova odluka teško pala Pazarcima najbolje svedoči izjava trenera Igora >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Matića posle meča.

- Iskreno ne bih komentarisao utakmicu, bio je TV prenos, kamere su sve videle. Suvišno je pričati o fudbalu", rekao je trener Novog Pazara.

Strateg crveno-belih bio je zadovoljan pred svega pobedom igrom u defanzivi, ali izdanjem najmlađih igrača.

 -Hteo bih da čestitam Novom Pazaru na prikazanoj igri, to je ekipa sa vizijom, pohvalio bih mog bivšeg kapitena igora Matića i poželeo mu uspešnu trenersku karijeru, a dobar posao je radio i Siniša Dobrašinović. Imaju dosta talentovanih igrača i sviđa mi se koncept kako su želeli da igraju. Mi smo došli da dobijemo utakmicu i taj pristup treba da imamo. Dosta stvari treba da se poprave, mi smo doneli neke taktičke detalje koje smo radili, ima stvari koje treb aispravljati, bilo je pogrešnih odluka... Teško gostovanje, ali nismo primili gol i dobro smo odigrali u defanzivi. Sledeći meč je sa Čukaričkim i idemo da dobijemo i taj meč. Mladi igrači rade super i vredni su, imaju podršku starijih igrača i to mi je jako drago. Mi smo porodica, znaju da ću ja stati uz njih. Dobijaće priliku, samo treba da rade - jasan je Vladan Milojević.

U nešto drugačijoj formaciji u odnosu na prethodnu utakmicu sa Voždovcem je Zvezda zaigrala.

- Imali smo problem sa rovitim Rodićem koji vuče nezgodnu povredu ramena i hteli smo da ga sačuvamo. Što se tiče formacije, to sve zavisi od meča do meča. Svaku utakmicu pripremamo pojedinačno - zaključio je Milojević.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.