KALINIĆ DEMANTUJE: Ne vraćam se u Crvenu zvezdu, imam ugovor sa Barselonom

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Maj.2023, 21:59

KALINIĆ DEMANTUJE: Ne vraćam se u Crvenu zvezdu, imam ugovor sa Barselonom

Spekuliše se o njegovom povratku u Beograd.

Košarkaš Barselone i srpski reprezentativac Nikola Kalinić demantovao je informacije pojedinih turskih medija da će se na kraju sezone vratiti u Crvenu zvezdu, prenosi "Basket njuz".

 - Ne dolazim, koliko ja znam. Možda znaju nešto što ja ne znam. Imam ugovor za još jednu sezonu, ne znam koliko puta sam to ponovio. Očigledno niko ne sluša - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Kalinić, a ovu informaciju je demantovao i menadžer srpskog košarkaša.

Kalinić je sa Barselonom osvojio četvrto mesto na završnom turniru Evrolige u Kaunasu. Barselona je ranije danas u meču za treće mesto izgubila od Monaka 78:66.

 - Jednostavno su igrali bolje, jače i više su želeli pobedu. Format završnog turnira bi trebalo da se promeni. O tome pričamo ne znam koliko godina. Neko želi da se igra meč za treće mesto, koji niko ne želi ni da igra, a ni da gleda - istakao je Kalinić.

Pogledajte kako izgleda Ivana Ikardi Rivero, sestra Maura Ikardija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.