KAKO BEZ NJEGA: Najbolji igrač Crvene zvezde odlazi u Španiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2023, 10:11

KAKO BEZ NJEGA: Najbolji igrač Crvene zvezde odlazi u Španiju

Novi izazov u karijeri.

Dobre igre nisu prošle nezapaženo. Najbolji igrač rukometaša Crvene zvezde Mirko Đurović karijeru nastavlja u Španiji. Prema saznanjima Mozzart sporta njegov novi klub biće Benidorm, trenutno devetoplasiranim timom u Asobal ligi.

Đurović je bio lider crveno-belih u prethodne dve sezone. U proteklom šampionata postigao je 132 gola na 25 utakmica. Najbolju partiju je pružio protiv Radničkog iz Kragujevca na startu drugog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dela šampionata kada je 11 puta pogodio mrežu rivala.

 Benidorm je gradić sa 70.000 stanovniika u blizini Valensije, u pokrajini Alikante. Dres ovog kluba nosio je prethodnih godina nekadašnji srpski reprezentativac Ivan Nikčević koji sada radi i kao trener u ovom klubu. Proteklog leta je Mladen Šotić potpisao za Benidorm, ali se zimus vratio u Srbiju i nastavio karijeru u Partizanu.

Zvezda ostaje i bez Izraelca Rotema Segala koji je još zimus dogovorio saradnju sa francuskim drugoligašem Bijerom. Desni bek je imao dve teške povrede u ovom šampionatu i zanimljivo obe u duelima sa Partizanom kojim su ga dugo odvojile od terena. Opravdao je poverenje, nagovestio potencijal, ali napušta Zvezdu i seli se u zemlju Galskih petlova.

Što se tiče trenera, Ratko Đurković ima ugovor za narednu sezonu. On je prošlog leta stavio dvogodišnji paraf sa crveno-belima.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Vanja, supruga Novice Veličkovića
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.