Izvor: HotSport.rs, 04.Feb.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV TRANSFER: Zvezdin ‘Varkos’ postaje milioner!

Bivši napadač Crvene zvezde Ernan Barlos prešao je iz Gremija u Čangčun za neverovatnu svotu novca.

Naime, Argentinac je potpisao ugovor sa Kinezima na dve godine i na ime plate zaradiće neverovatnih 8,4 miliona evra. Gremio će na ime transfera zaraditi dva miliona dolara, dok će milion pripasti Palmeirasu, koji ima deo ugovora.
– Razumem situaciju u kojoj se klub nalazi i da mu je potreban novac. Da su okolnosti povoljnije potpisao bih novi ugovor i penzionisao se ovde, ali nemojte ovaj odlazak da shvatite kao zbogom, jer planiram da je vratim u Gremio jednog dana – rekao je Barkos.
hotsport.rs
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milijaš stiže u Kinu: Sa Antićem i na Mars!

Izvor: Mondo, 05.Feb.2015, 12:10

Iskusni vezista prihvatio poziv bivšeg selektora...Foto: MN Press..Nenad Milijaš će ponovo igrati pod komandom Radomira Antića...Iskusni vezista prihvatio je poziv bivšeg selektora da mu se pridruži u ambicioznom kineskom drugoligašu Hebei Kina Fortuni..."Sa Antićem i na Mars! Nikada ne bih,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.