KAKAV MALER ZA ZVEZDU: Lojdova povreda ZABRINULA Radonjića, EVO šta se DESILO sa Amerikancem!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2021, 19:11

KAKAV MALER ZA ZVEZDU: Lojdova povreda ZABRINULA Radonjića, EVO šta se DESILO sa Amerikancem!

Crveno-beli gube u Istanbulu.

Košarkaši Crvene zvezde igraju meč 22. kola Evrolige u Istanbulu protiv Efesa. Loše izdanje izabranika Dejana Radonjića, kulminiralo je ubedljivim vođstvom na poluvremenu domaće ekipe.

Da zlo bude veće po Radonjićev tim, sredinom druge četvrtine DŽordan Lojd je napustio parket.

Amerikanac, koji je bio među retkim svetlim tačkama u sastavu crveno-belih, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << požalio se na bol, pa stručni štab crveno-belih nije želeo da rizikuje, te je napustio parket. Čini se da stručni štab Zvezde neće rizikovati, odnosno, da će Dejan Radonjić ostaviti Lojda na klupi do kraja utakmice.

Malo-pomalo, Mančester Siti se „uvukao“ u vrh Premijer lige, i sada je glavni kandidat za titulu, zbog očajnih rezultata Liverpula. Građani večeras (21.15) gostuju VBA, i veliki su favoriti – dvojka je 1,26, a kombinazzija 2&3+ 1,75. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za VBA – Mančester Siti.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.