Južnoamerikanci na izlaznim vratima

Izvor: RTS, 11.Maj.2012, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Južnoamerikanci na izlaznim vratima

Crvena zvezda bi vrlo lako mogla da uđe u narednu sezonu bez stranaca koji su, u neku ruku, činili i okosnicu tima u prethodnom periodu. Borha, Evandro i Kadu nalaze se pred odlaskom sa Marakane. U ovom trenutku, međutim, nije poznato gde bi ovi Južnoamerikanci mogli da nastave karijere.

U prelaznom roku koji je pred nama, Crvena zvezda mogla >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bi da ostane bez tri svoja Južnoamerikanca. Kako piše "Sportski žurnal", na izlaznim vratima nalaze se Kadu, Evandro i Borha.

Čini se da je najzamršenija situacija sa Kristijanom Borhom, čija pozajmica ističe na zimu, a njegova cena je previsoka za crveno-bele.

U interesu kluba iz Ljutice Bogdana je da ga njegov matični klub, Kahis do Sul, proda nekom od zainteresovanih klubova iz Turske i Holandije. Ako se to obistini, procenat od transfera pripao bi i najtrofejnijem srpskom klubu.

Evandro, na drugoj strani, je fudbaler koji je dovođen u vezu sa kijevskim Dinamom i grčkim Olimpijakosom, ali su za sada u prvom planu klubovi iz Italije.

Crveno-beli imaju polovinu prava na brazilskog vezistu, pa bi u slučaju prodaje mogli dobro i da zarade.

Kada je reč o Kaduu, odlazak omalenog vezista bio je nešto o čemu se razgovaralo i proteklog leta. Jasno je i da će Brazilac najverovatnije promeniti sredinu, a da li će to biti klub koji se spominjao pre godinu dana, u pitanju je turska Manisa, ili će naredna destinacija ovog fudbalera biti Kina, ostaje da se vidi.

Trener Robert Prosinečki uoči prvenstvene utakmice sa Radom nije želeo da priča o predstojećem prelaznom roku, o kom će govoriti po završetku sezone.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.