Juventus zainteresovan za Jovana Mijatovića

Izvor: B92, 01.Dec.2023, 12:28

Juventus zainteresovan za Jovana Mijatovića

Napadač Crvene zvezde, talentovani mladi fudbaler Jovan Mijatović se našao na meti Juventusa, prenosi "Gazeta delo Sport".

Čuveni list donosi informaciju, da su skauti "stare dame" zapazili talentovanog napadača i da je klub iz Torina spreman da izdvoji veliki novac za Mijatovića.

"Zemljak Dušana Vlahovića igra za Zvezdu, ima samo 18 godina, ali je već igrao i u Ligi šampiona i to su primetili u Juventusu, gde je mladi napadač dobijao šansu", piše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Gazeta.

Mijatovićeva trenutna vrednost, prema specijalizovanom sajtu za transfere "Transfermakrtu" iznosi 1.800.000 evra.

Ove sezone je zabeležio tri nastupa u Ligi šampiona, dok je u Superligi Srbije bio u postavi deset utakmica, od čega je četiri puta "tresao" mrežu.

Pre mesec dana, i ruski Zenit pokazao je interesovanje za mladog napadača Crvene zvezde.

Mijatović je napunio 18 godina u julu, prošao je sve mlađe selekcije Crvene zvezde, a na startu takmičarske 2022/23 godine je igrao za Grafičar.

U osam utakmica u Prvoj ligi Srbije je postigao pet golova, pa je na kraju letnjeg prelaznog roka priključen prvom timu crveno-belih.

Ove sezone dao je sedam golova, od toga četiri u Superligi, a dva su bila odlučujuća za pobedu Crvene zvezde, protiv Javora na Marakani i Železničara u Pančevu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.