Juniorski F4 ABA Lige: Zvezda prvi finalista

Izvor: Mondo, 27.Jan.2018, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Juniorski F4 ABA Lige: Zvezda prvi finalista

Mladi košarkaši Crvene zvezde prvi finalisti premijernog "fajnal fora" ABA lige u ovom uzrastu.

Foto: MN Press

Crvena zvezda je kvalifikacioni turnir za "fajnal for" završila sa svih pet pobeda, a idealan skor nastavljen je i u polufinalnom duelu protiv Budućnosti.

Crveno-beli juniori postali su prvi finalisti ovog premijernog takmičenja pošto su u Laktašima bili bolji od vršnjaka Budućnosti 63:57 (30:30), čiji su otpor slomili tek u poslednjoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << četvrtini.

Crvena zvezda je vodila veći deo meča, doduše malom razlikom, ali je poslednju četvrtinu dobila 15:9 i tako obezbedila borbu za trofej.

U sastavu Bojana Đerića naročito se istakao Bojan Tomašević sa 22 poena i osam skokova, dok je Zoran Paunović imao "dabl-dabl" učinak 17 poena i 12 skokova, ali je imao dosta loš šut iz igre (7/26). Imao je i četiri asistencije i ukradene lopte, ali i pet izgubljenih.

Kod Podgoričana najviše su pokazali Andrija Slavković (15), Petar Raičković (12, 17 sk) i Nikola Vujović (9).

U drugom polufinalu sastaju se Igokea - Mega Bemaks (15.00), a pobednik će u nedelju protiv Crvene zvezde igrati za prvi trofej od 17 časova.

Sve utakmice biće direktno prenošene na TV Arena sport.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.