Junak crveno-belog Pionira - Kvinsi Miler: Nisam gubio nadu, nikada ne gubim nadu!

Izvor: MozzartSport.com, 28.Nov.2015, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Junak crveno-belog Pionira - Kvinsi Miler: Nisam gubio nadu, nikada ne gubim nadu!

"Bilo je ludo, ali ja sam zaista želeo samo da pobedimo, igrao sam za tim. Sve što je želeo jeste da pobedim, ovo sam učinio za navijače i za tim. Kada smo pali trebalo je nešto da nas podigne i ja to sam učinio", skroman je bio Amerikanac

Kvinsi Miler je ove večeri bio junak crveno-belog Pionira. Sjajni i prosto nezaustavljivi Amerikanac prvo je sjajno otvorio meč, a onda u finišu treće četvrtine gotovo sam vratio >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Crvenu zvezdu i život i otovrio joj put ka senzacionalnom trijumfu protiv prvaka Evrope Real Madrida.

On je u tim trenucima možda bio i jedini igrač crveno-belih na parketu koji nije veru u preokret.

"Nisam gubio nadu, nikada ne gubim nadu, mi smo sjajan tim. Bila je ovo duga utakmica, dosta smo trčalii mi i oni", rekao je Miler posle meča.

Publika je nakon Milerovih trojki padala u opštu ekstazu.

"Bilo je ludo, ali ja sam zaista želeo samo da pobedimo, igrao sam za tim. Sve što je želeo jeste da pobedim, ovo sam učinio za navijače i za tim. Kada smo pali trebalo je nešto da nas podigne i ja to sam učinio", skroman je bio Miler.

Zvezdin reprezentativac Vladimir Štimac pokušava malo da spusti loptu, jer ovaj trijumf može da donese mnogo, ali i ništa ako se ne nastavi u istom ritmu.

"Treba da se izmaknemo iz sveg ovog ludila, lepo je što smo pobedili, ali sada treba da idemo u halu i da treniramo, ovo je tek početak sezone. Da je atmosfera u klubu i u svlačionici odlična to se pokazuje na terenu", jasan je bio Vladimir Štimac.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.