Jugović napušta Crvenu zvezdu

Izvor: B92, 01.Apr.2009, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jugović napušta Crvenu zvezdu

Vladimir Jugović, dosadašnji potpredsednik FK Crvena zvezda, odlučio je da se povuče sa te funkcije, saznaje B92.

Mediji već nedeljama spekulišu da je Jugović u sukobu sa pojedinim članovima rukovodstva zbog neslaganja sa trenutnom politikom kluba i činjenice da nije dobio značajnu ulogu u klubu, ali je član Zvezdine šampionske generacije iz 1991. godine kao glavni razlog za odlazak naveo nezadovoljstvo činjenicom da mu ostali ljudi u klubu i mediji zameraju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << što živi u Austriji i ne provodi dovoljno vremena u klubu.

"Ne želim da se više komentariše to što živim u Beču, a na funkciji sam u Crvenoj zvezdi. To je i dalje tema, iako sam predsedniku Tanasijeviću kada sam preuzeo funkciju rekao kakvi su mi planovi. Zbog toga sam se odlučio na ovaj korak", izjavio je Jugović.

U isto vreme i drugi potpredsednik kluba Marko Mišković, ali i predsednik Dobrivoje Tanasijević uglavnom su van Beograda.

Jugović tako po drugi put napušta rukovodstvo Crvene zvezde. Prethodno je tokom predsedničkog mandata Dragana Stojkovića bio član Upravnog odbora, ali je krajem 2007. napustio klub zajedno sa petom Zvezdinom zvezdom.

Krajem prošle godine se vratio u Ljutice Bogdana, kada je imenovan za potpredsednika zaduženog za sportska pitanja, ali nije imao veliki uticaj na klupsku politiku, pošto je kompletan posao u prelaznom roku obavio sportski direktor Ilija Ivić.

Očekuje se da će Jugović svoju odluku ozvaničiti na sledećoj sednici Upravnog odbora kluba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.