Jovičić: Svako kolo ima dve utakmice VIDEO

Izvor: B92, 09.Jul.2019, 22:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Svako kolo ima dve utakmice VIDEO

Vezni fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić istakao je da njegov tim mora da ispravi sve greške iz Litvanije u revanš meču.

Crveno-beli su remizirali bez golova sa Suduvom, na gostovanju u Litvaniji u prvom meču prvog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Svaki početak je težak. Najteže je ponoviti ono što je bilo prošle >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine. Ova utakmica je dokaz da u Evropi nema slabih protivnika. Imali smo šanse, imali su i oni, ali smo morali mnogo bolje da reagujemo u tim prilikama. Svako kolo ima po dve utakmice, čeka nas revanš na našem stadionu. Moramo da vidimo gde smo danas grešili. Ovo je samo početak mislim da ćemo ispraviti sve greške u Beogradu i doći do pobede", rekao je Jovičić.

Revanš meč između Zvezde i Suduve igra se u Beogradu 16. jula od 20.45.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.