Izvor: Nezavisne Novine, 14.Apr.2017, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović na parketu početkom maja

Plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović za 20 dana bi trebalo da se vrati na parket, otkrio je predsjednik kluba Nebojša Čović.

Jović je već dugo van ekipe zbog povrede leđa, zbog koje je propustio najvažnije mečeve ove sezone.

Uprkos njegovom izostanku "crveno-beli" su uspjeli da ostvare primarni cilj i osvoje ABA ligu, što im je obezbijedilo učešće u Evroligi i sljedeće sezone.

Poslije meča u Zagrebu protiv Cedevite u kojem je Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << došla do treće uzastopne titule u jadranskoj ligi, predsjednik srpskog šampiona Nebojša Čović rekao je kada se očekuje Jovićev povratak.

"Stefan će u narednih dvadesetak dana biti potpuno fit i spreman da normalno radi. Oporavak ide dobro posle Nemačke i intervencija koje je tamo imao. Mislim da će to biti u redu za tih 20 dana", izjavio je Čović.

Poslije osvajanja ABA lige Crvenu zvezdu očekuje borba za odbranu titule u Superligi Srbije, koja počinje 22. aprila.

(NN/sportklub.rs)
Pogledaj vesti o: Nebojša Čović

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.