Jović besneo i šutirao flašice, Radonjić mu pokazao put u svlačionicu!

Izvor: MozzartSport.com, 27.Nov.2015, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jović besneo i šutirao flašice, Radonjić mu pokazao put u svlačionicu!

Kada je sudija, sredinom trećeg perioda, posle faula na Ljulju pokazao i tehničku grešku Joviću, Zvezdin plejmejker je krenuo ka klupi, počeo da udara reklame, a Radonjić se okrenuo i pokazao mu prstom

Plejmejker Crvene zvezde Stefan Jović nije završio utakmicu sa madridskim Realom u hali Pionir, a platio je cenu zbog nervoze i ponašanja u trećoj četvrtini.

Kada je sudija, sredinom pomenutog >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << perioda, posle faula na Ljulju pokazao i tehničku grešku Joviću, Zvezdin plejmejker je krenuo ka klupi, počeo da udara reklame, a Radonjić se okrenuo i pokazao mu prstom.

Posle ove situacije, kraljevski klub iz Madrida je došao do prednosti od 10 poena, prvi put na utakmici.



(FOTO: MN Press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Nervozni Jović poslat u svlačionicu!

Izvor: Sportske.net, 27.Nov.2015

Plejmejker Crvene zvezde Telekom Stefan Jović pobesneo je nakon tehničke greške koja mu je pokazana sredinom treće četvrtine, a trener Dejan Radonjić odlučio je da ga kazni i pošalje u svlačionicu...Veliki motiv imao je Stefan Jović da zaigra protiv šampiona Evrope pa se i pored povrede večeras...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.