Joveljiću, dobio si opkladu - ideš u Čikago! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 16.Nov.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joveljiću, dobio si opkladu - ideš u Čikago! (VIDEO)

Zaslugom trenera u stručnom štabu Crvene zvezde Milana Kosanovića

Joveljić, Joveljić, Joveljić - Joveljić. I tako već četiri meseca kada utakmice igraju omladinci Crvene zvezde. Glavni junak je supertalentovani napadač rođen u Bijeljini koji sa obe ruke jako kuca na vrata prvog tima. Tako je bilo i ovog popodneva kada je het-trikom urnisao odbranu večitog rivala i "pomogao" >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << da Zvezda prvi deo prvenstva završi na liderskoj poziciji.

Zbog kućnog vaspitanja ovaj momak će uvek u svim formalnim i neformalnim razgovorima reći da je za njegovih 24 gola u 12 jesenjih kola zaslužan kolektiv, klupski drugovi. Kao što će vam reći da mu veći motiv od crveno-belog dresa nije potreban.

Momak koji je prerastao fudbal za decu: Het-trik Joveljića za Zvezdinu jesenju krunu

Deluje da je tako, ali Zvezdin biser ove jeseni imao je još jedan motiv da pokaže raskošan golgeterski potencijal. Sve je počelo kao šala još letos, kada mu je trener u stručnom štabu Crvene zvezde, specijalista za rad sa ladim igračima, Milan Kosanović ponudio opkladu.

Tačnije, nagodbu. Doslovce mu je rekao: "Dejane, ako ove jeseni za omladince postigneš više od 22 gola ja ti plaćam odmor na zimskoj pauzi. Ideš u Čikago".

Stručnjak iz Novog Sada nije slučajno odabrao Čikago. Tamo živi i radi njegov šef iz omladinske reprezentacije Srbije Veljko Paunović.

Da je Joveljić ozbiljno shvatio ponudu Milana Kosanovića, koji ga pošteno driluje na dopunskoj nastavi i individualnim radom pokušava da poboljša njegove performanse, naslućivalo se još u prvim kolima. Sevali su Joveljićevi het-trikovi, čak i četiri gola u mreži Inđije. Kulminacija je stigla protiv Partizana. Brojka od 22 gola je probijena.

Sada je na potezu Kosanović.

"Ne znam kako ste to saznali, ali o toj ponudi ili opkladi morate da pitate šefa Kosanovića. Ne bih ja tu ništa da pričam", poručio je Joveljić za naš portal posle večitog derbija.

Možda je današnji meč imao i emotivni značaj za junaka meča. Ne bi bilo iznenađenje da tokom zimske pauze bude definitivno prekomandovan u seniorski tim. Za sada samo trenira sa ekipom Vladana Milojevića.

"Ne znam da li će se to desiti. Meni je važno da Crvena zvezda i u ovoj konkurenciji niže pobede. Igramo dobro, bolje nego prošle sezone. Ako Bog da vratiće se titula na Marakanu. Nadam se da ću i na proleće da dajem golove, imam lep prosek. To je timska zasluga", dodao je Joveljić.



(FOTO: crvenazvezdafk.com, MN press)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.