Joveljić prekomandovan u seniore: Talentovani omladinac pojačao konkurenciju u napadu Zvezde

Izvor: BKTV News, 05.Sep.2017, 16:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joveljić prekomandovan u seniore: Talentovani omladinac pojačao konkurenciju u napadu Zvezde

Na treninigu seniora Crvene zvezde ovog utorka našlo se i jedno novo lice, pošto će odlukom stručnog štaba ubuduće sa prvim timom trenirati i omladinac Dejan Joveljić.

Odlaskom Vanje Vučićevića na pozajmicu u Borac iz Čačka, ostalo je upražnjeno mesto u napadu Crvene zvezde.

Pored Ričmonda Boaćija i Aleksandra Pešića, od danas se kao napadač nalazi i Dejan Joveljić za koga je >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << procenjeno da zaslužuje da bude deo prvog tima, saopšteno je na sajtu kluba sa stadiona "Rajko Mitić".

Dejan Joveljić priključen prvom timu #fkczhttps://t.co/4PTiyPLOw9 pic.twitter.com/91O3F6HY8M

Joveljić je na sjajan način otvorio prvenstvo u Omladinskoj ligi, s obzirom da je u prve dve utakmice uspeo da ostvari čak dva het-trika i postigne šest golova.

Sada će Dejan, kao član prvog tima, ravnopravno konkurisati za mesto na terenu uz svoje starije saigrače.

Sa reprezentacijom Srbije je ove nedelje u generaciji 1999. osvojio turnir "Stevan Ćele Vilotić" i to pošto je dao dva gola Izraelu u trijumfu od 3:1.

Makazice su zaista sjajne!



Proglašen je za najperspektivnijeg igrača, a ovaj turnir je poslužio omladincima Srbije kao priprema za prvi krug kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo.

POVEĆANJA PLATA U ZVEZDI: Novi ugovori za Kangu, Donalda, Srnića...

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.