Izvor: RTS, 06.Okt.2022, 13:17

Jovanović pred Efes: Najteža i najlakša utakmica

Trener košarkaša Crvene zvezde Vladimir Jovanović kaže da "crveno-bele" očekuje istovremeno najteža i najlakša utakmica protiv ekipe Efesa u prvom kolu nove sezone Evrolige.
Crvena zvezda i Efes će igrati u petak od 19.30 sati u Istanbulu i to će biti 13. duel dva tima u Evroligi.

"Igramo protiv dvostrukog uzastopnog prvaka Evrope, da nije bilo korone, verovatno bi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i tri puta zaredom osvojili. Na već sjajan sastav dodali su igrače poput Akile Polonare, Vila Klajburna i Antu Žižića, pokriveni su na svim pozicijama", istakao je Vladimir Jovanović.
Kaže da je na njegovoj ekipi da odigra muški, pokaže napredak u odnosu na prethodni period i iskoristi prilike koje se ukažu.
"Želim da vidim ravnopravnu igru sa Efesom, da im pariramo u košarkaškim segmentima. Bio bih zadovoljan ako bih primetio napredak u odnosu na prethodni period. Idemo polako, popravljamo našu igru i hoćemo da budemo pravi kada bude najpotrebnije", rekao je Jovanović, preneo je zvanični sajt kluba.
Crvena zvezda će na sutrašnjem meču igrati bez Nemanje Nedovića i Ognjena Dobrića.
"I za to smo spremali rešenje, iako nije lako kombinovati. Raspored nam ne ide baš na ruku, jer imamo pet gostovanja u prvih sedam kola Evrolige. Ne znamo kada će njih dvojica da se vrate, radili su deo treninga sa timom, ali ne znam kada će moći da rade pod kontaktom", naveo je trener Crvene zvezde.
Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić upozorava da će biti teško protiv Efesa.
"Želimo da damo sve od sebe, da odigramo našu najbolju utakmicu, i naravno pokušamo da dođemo do pobede. Igraju bez Šejna Larkina, ali nas čeka veoma zahtevan zadatak, tu je Vasa Micić. On se nalazi u grupi igrača kojeg ne može da sačuva jedan čovek već je za tako nešto potreban angažman celog tima. Pritom, ne smemo da potcenimo niti jednog igrača Efesa već da igramo kako smo trenirali i planirali tokom sedmice za nama", rekao je Lazić.
Ekipa Crvene zvezde će se u Beograd vratiti u subotu prepodne, a odmah će početi pripreme za meč sa ekipom Budućnosti, koji je na programu u ponedeljak.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Jovanović o Efesu: Najteža i najlakša utakmica istovremeno

Izvor: B92, 06.Okt.2022

Trener Crvene zvezde Vladimir Jovanović izjavio je da njegovu ekipu očekuje "najteža i najlakša utakmica u isto vreme"...Crveno-beli u petak od 19.30 gostuju Anadolu Efesu, dvostrukom uzastopnom prvaku Evrolige, u prvom kolu nove sezone..."Čeka nas najteža i najlakša utakmica u isto vreme. Igramo...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.