Jovanović izneverio svoje i ostao u Zvezdi (FOTO)

Izvor: OkRadio.rs, 23.Feb.2013, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovanović izneverio svoje i ostao u Zvezdi (FOTO)

Direktor podgoričke Budućnosti objavio i ugovor koji je bio potpisan sa Crvenom zvezdom o šestomesečnoj pozajmici, ali iskusni defanzivac je promenio mišljenje u poslednjem momentu što je neprijatno iznenadilo Đetiće Hteli su ga podgorički Đetići, na početku je hteo i on, ali na kraju ništa od transfera.   Prvotimac Crvene zvezde Milan Jovanović nije prihvatio selidbu u Budućnost iako je podgorički klub postigao dogovor sa crveno-belima i ostao je u Zvezdi da se bori za minutažu. Međutim, Podgoričani poručuju da je to uradio zato što nije bio siguran da li će mu Zvezda isplatiti zaostala dugovanja.   Dan...
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na OkRadio.rs...






Povezane vesti

“ISPALIO”: Zvezda i Budućnost se dogovorili, Jovanović nije potpisao! (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Feb.2013

Direktor podgoričke Budućnosti objavio je ugovor koji je bio potpisan sa Crvenom zvezdom o šestomesečnoj pozajmici, ali je na kraju zafalio "samo" potpis crnogorskog štopera. Budućnost tvrdi da nije došao na pozajmicu, jer se sa Zvezdom nije dogovorio oko izmirenja dugova!?

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta OkRadio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta OkRadio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.