Izvor: RTS, 06.Feb.2022, 18:40

Jovanović: Imamo čvrstinu, sad moramo da je pokažemo

Trener Mege Vladimir Jovanović je pred utakmicu protiv Crvene zvezde istakao veliki kvalitet vodećeg tima na tabeli i istakao da će biti potrebno da njegova ekipa pruži maksimum i odgovori na čvrstinu protivnika.
Izabranici Vladimira Jovanovića su se posle pobede u Železniku u prošlom kolu, ponovo uključili u borbu za plej-of, ali ih u ponedeljak na njihovom terenu očekuje izuzetno težak meč sa aktuelnim šampionom i trenutno prvoplasiranom ekipom >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << regionalnog takmičenja.

"Čeka nas veoma ozbiljan i zahtevan protivnik. Crvena zvezda ima veoma dobar roster sastavljen od kvalitetnih i iskusnih srpskih igrača koji čine osnovu tima, pojačan sa nekoliko iskusnih internacionalaca. Igraju jako čvrsto, osnovni kvalitet im je izuzetno kvalitetna odbrana, ne samo na nivou ABA lige, već i na nivou Evrolige. Mi, sa druge strane, u poslednjih nekoliko utakmica smo pokazali određeni nivo čvrstine, voleo bih da tu čvrstinu zadržimo na istom nivou i u utakmici protiv Crvene zvezde. Ujedno, osnovna stvar koja će biti potrebna da se bude u utakmici će biti upravo to da se odgovori na tu čvrstinu koju Crvena zvezda ima, u oba smera.", izjavio je trener Mege za sajt kluba.
Mega trenutno ima po osam pobeda i poraza u ABA ligi dok Crvena zvezda ima skor 15-1. Poslednji susret Mege i Crvene zvezde je bio u 6. kolu ABA lige ove sezone kada je Zvezda slavila na domaćem terenu sa 81:67.
Kapiten Mege Luka Cerovina je pred duel sa Crvenom zvezdom istakao da je pred njegovom ekipom teška nedelja gde će odigrati tri utakmice u šest dana.
"Očekuje nas utakmica sa Crvenom zvezdom koja je izuzetno iskusna i kvalitetna ekipa. Sa ovom utakmicom na počinje veoma teška nedelja posto igramo tri utakmice u praktično šest dana. Igramo dobro u poslednje vreme, pobeda u Železniku nam je puno značila i ukoliko nam se ukažu, pokušaćemo da iskoristimo svoje šanse protiv glavnog favorita za osvajanje lige.", izjavio je Cerovina.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.