Još korak do Marakane

Izvor: S media, 10.Avg.2010, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još korak do "Marakane"

Finansijer Rada i poznati fudbalski menadžer Ranko Stojić počeo je pregovore sa sportskim direktorom Crvene zvezde Ivanom Adžićem o prelasku Andrije Kaluđerovića na "Marakanu".

Poznato je da se crveno-beli nalaze u potrazi za napadačem, a bivši omladinski reprezentativac koji je prošle sezone za "građevinare" postigao 17 golova na 29 mečeva, mogao bi da bude pravo rešenje, prenose "Večernje Novosti".
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
- Kaluđerovića smo isprofilisali kao napadača koji po svemu odgovara Crvenoj zvezdi i zato smo otpočeli pregovore sa Radom. Postoji obostrani interes da se transfer ostvari, ali nismo sa Stojićem postigli i konačni dogovor. Rad ima još neke ponude iz inostranstva za najboljeg strelca, ali je dogovoreno da se vidimo za neki dan i da, ako bude moglo, definišemo ugovor. Narodski rečeno, Kaluđerović je za korak bliži dolasku u Zvezdu, ali sumnjam da ćemo uspeti da ga dovedemo za meč prvog kola u Smederevu - otkrio je Adžić.

(Foto: fcrad.co.rs)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kaluđerović blizu Zvezde

Izvor: B92, 10.Avg.2010

Napadač Rada Andrija Kaluđerović, nalazi se pred potpisivanjem ugovora sa Crvenom zvezdom, piše "Sport"...Prvi čovek 'građevinara' Ranko Stojić boravio je na stadionu Crvene zvezde gde je obavljena prva runda pregovora..."Sport" navodi da su obe strane bile zadovoljne, tako da u narednih par dana...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.