Još jedan miljenik navijača najavljuje povratak u Zvezdu? (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Jul.2018, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan miljenik navijača najavljuje povratak u Zvezdu? (foto)

Povratnici su ovoga leta u modi na Malom Kalemegdanu.

Šampion Srbije angažovao je ovoga leta četvoricu novih igrača, a dvojica su bili povratnici. Pored Bilija Berona i Majkla Odža Zvezda je angažovala svoje bivše članove Dušana Ristića i Maika Cirbesa.

Spisak povratnika mogao bi da bude proširen za još jedno ime, a to sugeriše Instagram stori objava Amerikanca koji je za kratko vreme ušao u srca "Delija".

Kvinsi Miler je na pomenutoj platformi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << objavio fotografiju u dresu Crvene zvezde mt:s i samo dodao "Back", što nagoveštava da je spreman za povratak u redove bivšeg kluba.

Amerikanac je boje Crvene zvezde branio u sezoni 2015/16 ali mu nakon odlaska nisu cvetale ruže. Odlazak u Makabi zajedno sa Maikom Cirbesom nije bio plodonosan, povreda ga je odvojila od terena na duže vreme.

Prošlog leta Miler se preselio u Brose Bamberg ali je u nemačkom klubu proveo samo četiri meseca. Završnicu prethodne sezone proveo je u ekipi Pirata sa Kuebradiljasa iz Čilea.

Screenshot: Instagram

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.