Još jedan Srbin u Laciju?

Izvor: Sportske.net, 13.Mar.2019, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan Srbin u Laciju?

Hoće li SMS i Basta dobiti društvo iz domovine?

Kako prenose italijanski mediji, Lacio je bacio oko na još jednog srpskog fudbalera.

Vole "Nebeskoplavi" da kupuju jeftino, a provereno, pa su se tako okrenuli ka reprezentativcu Srbije Darku Lazoviću.

Bivši fudbaler čačanskog Borca i Crvene zvezde ima dobru sezonu iza sebe u Đenovi, ali mu uskoro ističe ugovor sa klubom sa "Luiđi Ferarisa".

Lacio je voljan to da iskoristi i kao slobodnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igrača ga preseli u svoje redove narednog leta.

Srpski fudbaler ipak ističe da mu se ne žuri iz redova "Grifona", ali i dodaje da ne zavisi sve od njega.

"Dobro mi je ovde. U Đenovi sam već četiri godine i dobro sam, ali ne zavisi sve od mene", izjavio je Lazović, koji se našao na spisku Mladena Krstajića za mečeve protiv Nemačke i Portugalije.

Lazović je u tekućoj sezoni u 27 navrata nosio dres Đenove u Seriji A, postigao je dva gola i upisao četiri asistencije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Završeno - Bivši kapiten Zvezde u Laciju!

Izvor: Sportske.net, 14.Mar.2019, 18:53

Završen je posao, očekujemo i ozvaničenje transfera...Lacio je završio posao, uspeo je da nagovori srpskog fudbalera Darka Lazovića da promeni sredinu i da od naredne sezone stigne u Rim...Lazović će od naredne sezone biti član Lacija, stiže potpuno besplatno jer mu ugovor sa Đenovom ističe...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.