Još dva otkaza za Srbiju

Izvor: B92, 27.Jun.2021, 15:29

Još dva otkaza za Srbiju

Košarkaš Crvene zvezde Branko Lazić i centar CSKA Nikola Milutinov neće igrati kvalifikacije za Olimpijske igre zbog povrede.

Lazić je otpao sa spiska Igora Kokoškova jer se nedavno povredio, dok Milutinov nije spreman, saopštio je selektor.

Kokoškov je objasnio da Milutinov radi po svom posebnom programu.

"Moram da podelim sa vama lošu vest. Branko Lazić zbog zdravstvnog stanja ne može da nastavi sa reprezentacijom. Došao je ovde >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sa velikom voljom. Ipak, nije mogao da nastavi pripreme. Imamo 13 igrača i odredićemo ko neće biti u konačnom timu", rekao je Kokoškov na konferenciji za novinare.

Lazić je išao na "Akropolis kup" sa reprezentacijom Srbije, gde je naša reprezentacija odigrala tri utakmice i sve tri pobedila, a tamo se ekipi pridružio i Milutinov.

Srbiji su ranije otkazali Nikola Jokić, kao i mladi tandem Aleksej Pokuševski - Alen Smailagić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.