Jokićeva analiza - Penal za Gent, da ili ne?

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2020, 22:34

Jokićeva analiza - Penal za Gent, da ili ne?

Nije dosuđen, a da li je trebalo, šta Jokić kaže?

Crvena zvezda je zasluženo savladala Gent u Belgiji sa 2:0, znala je sve vreme šta hoće i taktički razoružala rivala, ali moglo je sve da bude komplikovanije da je u 31. minutu bio dosuđen jedanaesterac za Gent.

Tada je Aleksa Vukanović bio u ulozi defanzivca, povukao je Bezusa za ruku, ovaj je pao u situaciji kada je bio oči u oči sa Borjanom, ali penala nije bilo.

Sve se to dešavalo pri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << vođstvu Crvene zvezde od 1:0, a spornu situaciju je večeras na TV Arena Sport analizirao naš nekadašnji sudija Zdravko Jokić.

''Na početku - položaj sudije, gledao sam, nije bio pokriven... u prvoj fazi je bilo samo držanje za ruku, a posle toga i povlačenje kada je igrač krenuo prema lopti.





Navalni igrači u kaznenom prostoru obično nemaju osećaj kada mogu da upotrebe ruku. I kasnije je Vukanović upotrebio ruku, prošlo je ovo srećno za Zvezdu'', objasnio je Jokić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

DA LI JE GENT OŠTEĆEN PROTIV ZVEZDE?: Penal, da ili ne – evo šta kaže sudijski ekspert!

Izvor: HotSport.rs, 27.Nov.2020, 00:40

Crvena zvezda jeste pobedila Gent i obezbedila sebi evropsko proleće, ali tok utakmice bi možda bio drugačiji da je glavni arbitar u 31. minutu dosudio penal za belgijskog vicešampiona. Nakon jednog napada domaće ekipe, Aleksa Vukanović je u jednom trunutku povukao Bezusa za ruku, koji je pao u...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.