Jezivi detalji smrti Majkla Odža - preležao koronu i dobio dozvolu za trening, ali...

Izvor: Sportske.net, 07.Avg.2020, 16:27

Jezivi detalji smrti Majkla Odža - preležao koronu i dobio dozvolu za trening, ali...

Hitna pomoć reagovala brzo, ali nije uspela da sačuva mlad život.

Iznenadna smrt doskorašnjeg košarkaša Crvene zvezde Majkla Odža šokirao je košarkašku javnost ne samo u Srbiji, već i širom Evrope.

Amerikanac nigerijskog porekla je preminuo nakon individualnog treninga na stadionu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Partizana, hitna pomoć je brzo reagovala reanimacijom, ali je na putu ka bolnici ipak preminuo.

Kako javlja izveštač Telegrafa sa lica mesta, Odžo je nastradao u košarkaškoj sali u Humskoj u kojoj je imao trening. Kako kažu očevici, samo se naslonio na zid sale ispod koša i pao na zemlju.

Isti izvor navodi da je Odžo preležao koronavirus, ali da je dobio dozvolu i potvrdu da može da trenira kako bi pronašao pravu formu.

U trenutku smrti Odžo je imao 27 godina...
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Odžo se samo naslonio na zid i pao, nedavno je preležao koronu

Izvor: Nezavisne Novine, 07.Avg.2020

Smrt doskorašnjeg košarkaša Crvene zvezde Majkla Odža (27) potresla je region. Očevici kažu da se samo naslonio na zid dvorane i pao na tlo, a prema posljednjim informacijama iz Beograda nedavno je preležao virus korona.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.