Jesenas igrao protiv Crvene zvezde, sada ide u Tursku

Izvor: 011vodič.com, 14.Avg.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jesenas igrao protiv Crvene zvezde, sada ide u Tursku

Doskorašnji fudbaler Liverpula Danijel Staridž karijeru će verovatno da nastavi u Trabzonu. Englez je 1. jula postao slobodan igrač i u Tursku stiže kako bi dogovorio lične uslove sa klubom.
Na meču UEFA Superkupa Liverpul – Čelsi, naša kladionica nudi kvotu 4.75 za igru X-1.
Poznata je i ponuda. Trabzon pred 29-godišnjeg Staridža stavlja ugovor na dve sezone i platu od tri miliona evra godišnje.
Tokom dana, deo engleskih medija je najavljivao da bi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Staridž mogao da se pridruži Vejnu Runiju u Vašingtonu. Čini se, ipak, da je prevagnula konkretna ponuda Turaka.
Danijel Staridž je rođen u Birmingemu, ali je u rodnom gradu igrao kratko, na pozajmici Vest Bromviču. Dete je Mančester sitija, hgde je počeo seniorsku karijeru. U Liverpul je stigao 2013. iz Čelsija i za klub sa Enfilda postigao 67 golova na 160 utakmica.
Zimus se engleski napadač našao u centru bizarnog skandala. Savetovao je brata da se kladi na njegov prelazak u Sevilju. Brat je izgubio novac, a Staridž je dobio šestonedeljnu kaznu zabrane igranja, zbog kršenja strogih pravila o klađenju.

The post Jesenas igrao protiv Crvene zvezde, sada ide u Tursku appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.