Jeremić za MONDO: Još da Le Talek kaže - da!

Izvor: Mondo, 21.Jan.2016, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jeremić za MONDO: Još da Le Talek kaže - da!

Posrednik u pregovorima između Crvene zvezde i Mordovije kaže za naš portal da je Francuz, posle današnjih sastanak na "Marakani", korak bliže crveno-belom dresu.

Foto: Guliver/Getty images/Epsilon

Bliži se kraj transfer sage!

To je za MONDO potvrdio Srđan Jeremić, menadžer koji posreduje u razgovorima između Crvene zvezde i Mordovije, oko transfera Damijana Le Taleka.

Sudeći prema njegovoj izjavi, dva kluba su postigla >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << načelan dogovor, ostaje samo još da francuski vezista pristane na uslove koji su poslati njegovom menadžeru.

"Da, bio sam danas na stadionu, video sam se sa gospodinom Terzićem. Razgovarali smo, posle čega su Damijanu poslati Zvezdini uslovi. Mogu da kažem da je ovaj transfer vrlo blizu realizacije, ukoliko Damijan bude zadovoljan ponuđenim", kaže Jeremić za MONDO.

Igrač nema ništa protiv dolaska u Crvenu zvezdu?

"Nema...", kaže Jeremić.

"Sve što u ovom trenutku može da se iskompikuje jeste da on ne bude zadovoljan platom, dužinom ugovora, itd, ali koliko znam i koliko mi je preneto, on ima želju da dođe ovde", objasnio je.

Fudbaler Mordovije Damijan le Talek već dugo je "na radaru" Crvene zvezde, po preporuci trenera Miodraga Božovića, a konačan dogovor igrača i kluba mogao bi uskoro da bude rešen pošto je na pregovore u Beograd došao i njegov menadžer.

Zvezdan Terzić i menadžer Damijana le Taleka su bili danas na sastanku na stadionu "Rajko Mitić", a potom su otišli na ručak, te se uskoro očekuje potvrda ili odustajanje od transfera.

25-godišnji Francuz se najbolje snalazi na poziciji iza napadača, a osim Mordovije za koju nastupa od 2014. godine igrao je za Borusiju iz Dortmunda, Nant i Goverlu, a takođe je prošao i sve mlađe kategorije reprezentacije.

Ukoliko potpiše ugovor sa Crvenom zvezdom on će se tako pridružiti bivšem saigraču iz Mordovije Mičelu Donaldu, koji ga je prethodnih dana hvalio i preko društvenih mreža "vrbovao" da ponovo postanu saigrači.

Crvenu zvezdu je u januarskom prelaznom roku napustio samo Mamadu Mbođ (raskid ugovora), dok se Le Talek "takmiči" sa Davidom Babunskim oko toga ko će biti prvo pojačanje crveno-belih pred nastavak sezone.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.