Jelenić oživljava Crvenu zvezdu

Izvor: Vesti-online.com, 19.Jan.2010, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelenić oživljava Crvenu zvezdu

Škola vaterpola Crvene zvezde za decu uzrasta od šest do 12 godina počinje sa radom 22. januara i prema rečima veterana "crveno-belih" cilj projekta biće oživljavanje nekadašnjeg šampiona države.

Nekadašnji centar reprezentacije Jugoslavije Viktor Jelenić, koji će sa dečacima raditi četiri puta sedmično u Košutnjaku i na "Banjici", napomenuo je da Crvene zvezda "kreće od nule" pošto je poslednje dve godine beogradski klub postojao "samo na papiru".

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />"Svi mi smo članovi Skupštine Crvene zvezde i teško nam pada činjenica da se naš klub trenutno ne takmiči ni u jednoj kategoriji. Ovo što mi danas pokrećemo je početak male priče, koju ćemo pokušati da pretvorimo u nešto mnogo ozbiljnije", istakao je Jelenić.

On je naglasio da su zaostala dugovanja, najviše prema bivšim funkcionerima,

"kamen okačen oko vrata kluba" i dodao da, za razliku od mnogih, nikada ne bi podneo tužbu protiv voljenog kluba.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.