Jelačić predvodi Donji Srem, Čapljić nema licencu

Izvor: Sportski Žurnal, 10.Sep.2013, 15:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelačić predvodi Donji Srem, Čapljić nema licencu

Spasoje Jelačić je novi šef stručnog štaba Donjeg Srema. Mladi trener, dugo angažovan u Vojvodini, jedno vreme i na poslovima šefa struke, preuzeće posao u Pećincima, jer ima PRO licencu.
U isto vreme, Vlado Čapljić, promovisan posle odlaska Ljubomira Ristovskog, ostaće trener Donjeg Srema.
Čapljića, koji je sedeo na klupama kragujevačkog i obrenovačkog radničkog i Rudar Prijedora, još jednom je skupo koštala činjenica da nema potrebne kvalifikacije za vođenje ekipe u superligaškom rangu. Donji Srem u nedelju očekuje gostovanje Crvenoj zvezdi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Kragujevac

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Jelačić preuzeo Donji Srem, Čapljić bez licence

Izvor: Utakmica.rs, 10.Sep.2013

Iako je bilo dosta najava da će Vlado Čapljić preuzeti Donji Srem nakon odlaska Ljubomira Ristovskog, do toga ipak neće doći. Donji Srem je konačno dobio novog šefa struke posle ostavke koju je podne Ljubomir Ristovski. Radi se o mladom stručnjaku, Spasoju Jelačiću, koji je dugo..

Nastavak na Utakmica.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.