Jedva čekam da istrčim na teren

Izvor: Beta, 23.Nov.2009, 14:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedva čekam da istrčim na teren

BEOGRAD, 23. novembra 2009. (Beta) - Novi košarkaš Crvene zvezde, Amerikanac Majk Tejlor rekao je u ponedeljak da jedva čeka da debituje za beogradsku ekipu na sutrašnjoj utakmici sa moskovskim Dinamom u Evrokupu.

"Otkako sam došao, imao sam priliku da odgledam dve utakmice Zvezde. Prva je bila sa Partizanom i video sam da to nije običan meč. Takodje, protiv Cibone su me fascinirali navijači i način pripreme utakmice. Jedva čekam da budem deo ekipe na parketu", rekao je Tejlor na konferenciji za novinare.

Američki plejmejker u Crvenoj zvezdi će nositi dres sa brojem 14. Generalni menadžer beogradskog kluba Milan Opačić kazao je da očekuje da Tejlor bude pravo pojačanje za tim sa Malog Kalemgdana.

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.