Jedna loša i dve dobre vesti za Zvezdu – ostala bez Topića, ali...

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 15:21

Jedna loša i dve dobre vesti za Zvezdu – ostala bez Topića, ali...

Crvena zvezda saopštila je loše vesti o povredi Nikole Topića.

"KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je naš plejmejker Nikola Topić tokom utakmice 19.kola Evrolige sa Partizanom doživeo povredu kolena, koja zahteva pauzu 4-6 nedelja. Tokom perioda oporavka i terapija klub će blagovremeno obaveštavati javnost o stanju povrede našeg igrača", saopštila je Zvezda.

S >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << druge strane, klub je obavestio da je povreda Džoela Bolomboja, prsta leve ruke, lakše prirode, odnosno nema preloma.

Lekarski tim Zvezde je već sanirao tokom noći povredu igrača i on će sa ekipom putovati na gostovanje u Ljubljanu u ABA ligi (subota, 17h, TV B92).

Takođe, krilnog centra Luke Mitrovića teče po planu nakon povrede kolena, nejgov povratak na teren očekuje se uskoro.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.