Je l još neko sumnja u Boaćija? Zvezda zasluženo vodi u Kopenhagenu! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 20:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Je l' još neko sumnja u Boaćija? Zvezda zasluženo vodi u Kopenhagenu! (video)

Početak kakav se samo poželeti može za crveno-bele, bez obzira na situaciju iz prvog minuta.

Crvena zvezda od 17. minuta revanš meča trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona vodi protiv Kopenhagena sa 1:0, što je rezultat koji je vodi u plej-of!

Strelac je bio Ričmond Boaći, napadač šampiona Srbije, koji je na najbolji >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << način reagovao na takođe odličan centaršut Marka Marina sa leve strane i sa nekih pet metara poslao loptu iza leđa golmana domaćih, koji je ostao na gol liniji.

Podsetimo, uoči večerašnjeg duela, bilo je dosta sumnji u formu Boaćija, da li će on moći na pravi način da zameni povređenog Pavkova, ali evo, njemu je trebalo svega 17 minuta da skeptike razuveri.

Zvezda je i u Beogradu pokazala da je bolji tim od Kopenhagena, to pokazuje i večeras u prvih dvadsetak minuta i za očekivati je dobre vesti večeras oko 22 časa.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

VIDEO: Boaći se pomolio s Borjanom, Zvezda PROŠLA!

Izvor: Mondo, 14.Avg.2019, 00:05

Ne znamo šta je Ričmond Boaći rekao Milanu Borjanu pred odlazak na gol na kom je sačuvao tri penala i gledao kako još dva prolaze pored okvira gola, ali je izgleda upalilo.. Zvezda je u plej-ofu Lige šampiona!

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.