Janković: Svesno smo rizikovali, Lazović je bio čovek odluke i preokreta

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Svesno smo rizikovali, Lazović je bio čovek odluke i preokreta

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković bio je zadovoljan preokretom njegovih izabranika i pobedom nad Javorom kojom su crveno-beli preuzeli prvo mesto na tabeli posle skoro dve godine.

Javor je vodio sa 1:0 pogotkom Ifeanija u 49. minutu, ali su Mudrinski i rezervista Lazović doneli preokret Zvezdi.

"Odigrali smo jednu tešku utakmicu, kao što smo i očekivali, protiv dobre i disciplinovane ekipe. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << U prvom poluvremenu nije imalo mnogo toga da se vidi, stvorili smo samo par poluprilika iz kojih nismo uspeli da postignemo gol. U nastavku, protivnik je iz jedne situacije uspeo da ga postigne. Raduje to što smo i pored negativnog rezultata uspeli da podignemo ritam igre, dođemo od izjednačenja, posle toga smo imali još par prilika i na kraju došli do pobede", rekao je Janković.

Zvezdinom strategu je bilo posebno drago što je čovek odluke bio Lazović, koji je često kritikovan u poslednje vreme zbog slabije forme.

"Svesno smo pred kraj utakmice ušli u rizik pomeranjem linija tima ka napred, što je omogućilo protivniku da stvori nekoliko opasnih situacija i pred našim golom. Posebno mi je drago što je utakmicu rešio Lazović, o kome se mnogo pričalo ovih dana, a on je svojim ulaskom podigao ritam meča i bio igrač preokreta", rekao je Janković.

Povezane vesti: Zvezda posle dve godine na prvom mestu, Javor pao posle preokreta! Janković: Prvo mesto je krajnji cilj Zvezde, vreme je da ga uzmemo Janković: Radujemo se povratku na Marakanu, mora i Smederevo da padne Janković: Siguran sam da će nas navijači bodriti u Kuli i da neće nikoga ugroziti Janković: Bodovi se pišu, igra je za dublju analizu

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Janković: Lazović podigao ritam

Izvor: B92, 03.Okt.2012

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da mu je drago što je njegova ekipa uspela da preokrene i dođe do trijumfa protiv Javora sa 2:1...'Crveno-beli' su u Ivanjici, u odloženom susretu prvog kola Jelen Superlige, gubili od starta prvog poluvremena, ali je Mudrinjski izjednačio, pre nego...

Nastavak na B92...

Janković: Drago mi je što je meč rešio Lazović

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Okt.2012

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković, nakon pobede i preokreta u Ivanjici, izjavio je da je ostvarena teška, ali veoma važna pobeda.. . crvenazvezdafk.com.. . – Odigrali smo tešku utakmicu, kao što smo i očekivali, protiv dobre i disciplinovane ekipe. U prvom poluvremenu nije imalo mnogo...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.