Janković: Raduju me napadačke ambicije Hajduka (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 23.Okt.2012, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Raduju me napadačke ambicije Hajduka (VIDEO)

  Nema dileme u taboru Crvene zvezde. Plasman u četvrtfinale Kupa Srbije je obaveza, a Hajduk je samo prepreka na tom putu (14 sati na stadionu u Kuli). Iako trener crveno-belih Aleksandar Janković poziva na dozu opreza pred putovanje u Kulu gde je njegov tim već izvojevao pobedu u ovoj sezoni. U šestom kolu Superlige je, pred praznim tribinama...

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Osmajić: Pomirio sam Hajduk i Zvezdu

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2012

U poslednjih nekoliko godina odnosi Hajduka iz Kule i Crvene zvezde nisu bili oni koji se mogu navesti kao primer. Čak i poslednji ligaški meč odigran je u Kuli bez zvaničnog prisustva navijača crveno-belih.

Nastavak na Sportal.rs...

Kup Srbije: Zvezda napada Kulu, Kirovski čuva Zvezdu (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 24.Okt.2012, 08:53

Fudbaleri Crvene zvezde prošle sezone osvojili su trofej u Kupu Srbije, a nova prepreka u odbrani "krune" biće Hajduk iz Kule. Članovi Jelen Superlige već su igrali ove sezone u Kuli i minimalnu pobedu u šestom kolu nacionalnog šampionata obezbedio je Ognjen Mudrinski.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.