Janković: Pokušaćemo da zadržimo dobar talas

Izvor: Blic, 20.Nov.2012, 20:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Pokušaćemo da zadržimo dobar talas

Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je da će njegov tim pokušati da se revanšira ekipi OFK Beograda za poraz u prvenstvu i plasira se u polufinale Kupa Srbije.

"Nastavljamo takmičenje u Kupu u kojem branimo trofej, ambicije su jasno definisane, očekuje nas meč protiv ekipe koja nas je pobedila na Karaburmi. Imamo motiv da odigramo dobro i na talasu pozitivnog raspoloženja i pobede u derbiju prevazidjemo turbulentno stanje u kojem se klub nalazi", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rekao je Janković na konferenciji za medije na Marakani.

On je dodao da posle svega što su prošli, njegovi igrači zaslužuju da u dobroj atmosferi zavrse jesenji deo sezone.

"Imamo još deset dana do kraja polusezone i želimo da u svim mečevima budemo pravi i opravdamo poverenje ljudi koji veruju u nas. Sada gledamo na sebe i ne razmišljamo o bodovnoj razlici. Idemo iz meča u meč i želimo da eliminišemo rivala koji je u usponu forme", rekao je Janković.

On je istakao da su Mikić i Milunović sa povredama završili derbi i da će posle treninga znati da li će sutra moći da igraju.

Povratnik u startnu postavu Zvezde Srđan Mijailović rekao je da očekuje tešku utakmicu jer se OFK Beograd nalazi u usponu forme.

"Nadamo se da ćemo pobediti pred našim navijačima. Potrudićemo se da do kraja dobijemo sve utakmice i ostanemo u trci za šampionsku titulu", rekao je Mijailović.

Utakmica četvrfinala Kupa Srbije Crvena zvezda - OFK Beograd igra se u sredu od 16 sati na Marakani.

Povezane vesti: OFK Beograd se nada novom iznenađenju protiv Zvezde u Kupu Janković: Igrači nisu u bojkotu, ništa drugo osim poraza nismo zaslužili Janković: Želimo da se pobedom spremimo za derbi Kup Srbije: Zvezda dočekuje OFK Beograd, Vojvodina gost Spartaka U petak žreb za četvrtfinale Kupa Srbije u fudbalu
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zvezda na dobrom talasu

Izvor: RTS, 20.Nov.2012

Nkon pobede u velikom derbiju crveno-beli nastavljaju takmičenje u Kupu. Imamo motiv da odigramo dobro i na talasu pozitivnog raspoloženja prevaziđemo turbulentno stanje u kojem se klub nalazi", rekao je trener Zvezde Janković pred meč sa "Romantičarima"...Trener fudbalera Crvene zvezde Aleksandar...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.