Janković: Nismo ličili na ekipu sa priprema iz Turske, ovi momci trpe veliki pritisak

Izvor: Blic, 27.Feb.2013, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Janković: Nismo ličili na ekipu sa priprema iz Turske, ovi momci trpe veliki pritisak

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković je posle pobede nad Javorom (2:1) u 16. kolu Jelen Superlige rekao kako treba imati razumevanja za mladu ekipu, jer je pod stalnim pritiskom.

"Bili smo u velikom grču, videlo se na početku da nismo uspeli da se povežemo. Nismo ličili na ekipu sa priprema iz Turske. Ipak, treba razumeti, ovo je mlada ekipa koja trpi veliki pritisak i mora da stasava po ubrzanom sistemu. Trgli smo se posle gola, i uz publiku dali dva brza gola. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nedostaju nam tečnost i samopouzdanje, dobili smo tešku utakmicu", izjavio je Janković nakon trijumfa nad Javorom od 2:1.

U prvoj postavi Zvezde našao se i novajlija Luis Garido, dok je levog beka igrao novi-stari član crveno-belih Nikola Petković.

"Garido je bio dobar, imao je dosta oduzetih loptu, opravdao je očekivanja. Petkovića smo uigravali na mestu štopera i tu će igrati, ovo je sticajem okolnosti bio na beku (Mladenović suspendovan). Zadovoljan sam pojačanjima, donose ono što je potrebno", istakao je Janković i dodao da je susret sa Javorom već arhiviran, te da treba izvući pouke i okrenuti se narednom meču sa Radom.

Povezane vesti: Javor prepao Zvezdu, Savićević i Milunović sprečili bruku na Marakani! Janković: Javor je umeo da iznenadi na Marakani, ali ćemo mi diktirati tempo Janković održao sastanak sa igračima, priča o ostavci za ponedeljak - otkazana! Anketa: Ko treba da bude novi trener Crvene zvezde? Čović: Nema šta Janković da štiti igrače od Radne grupe kada ih ona ne napada

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JANKOVIĆ: Nedostaju tečnost, samopouzdanje, preciznost…

Izvor: Telegraf.rs, 27.Feb.2013

- Garido je dobro odigrao, kretao se korektno, oduzeo dosta lopti.. Mogu reći da sam potpuno zadovoljan njegovim učinkom - rekao je trener Crvene zvezde posle pobede nad Javorom

Nastavak na Telegraf.rs...

Janković: Momci su pod pritiskom

Izvor: B92, 27.Feb.2013

Trener Crvene zvezde Aleksandar Janković rekao je posle pobede nad Javorom da su njegovi izabranici pod velikim pritiskom i da ih treba razumeti...'Crveno-beli' su na startu prolećnog dela sezone Jelen Superlige Srbije slavili posle preokreta nad timom iz Ivanjice sa 2:1..."Bio je primetan očigledan...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.