Jakin povratak u crveno-belu Arenu: Jedva čekam da počne!

Izvor: MozzartSport.com, 04.Nov.2016, 08:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jakin povratak u crveno-belu Arenu: Jedva čekam da počne!

"Znam kakva će biti atmosfera, to je možda plus, ali sigurno neće biti lako za mene. I to se mora, svi smo ovde profesionalci, da igramo za svoje klubove u kojima smo i to je to", rekao je slovenački košarkaš

Prvi put od odlaska iz Crvene zvezde nekadašnji bek srpskog šampiona, a sada prvotimac Baskonije Jaka Blažič,ukrstiće koplja protiv svog bivšeg kluba. Publika u prepunoj Beogradskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << areni će sasvim sigurno svog starog ljubimca dočekati ovacijama, nakon čega će uslediti pakleni evroligaški okršaj i bitka za treću pobedu u elitnom takmičenju.

Slovenački košarkaš će sasvim sigurno vrlo emotivno doživeti novi susret sa Delijama.

"Prvi put se vraćam u Beograd posle godinu i po dana. Dugo nisam bio ovde, ali mi je drago što sam došao opet. Večeras ću prvi put igrati protiv Crvene zvezde, malo je drugačiji osećaj, ali ćemo videti kako će da ide. Znam kakva će biti atmosfera, to je možda plus, ali sigurno neće biti lako za mene. I to se mora, svi smo ovde profesionalci, da igramo za svoje klubove u kojima smo i to je to", rekao je Blažič za Sport Netvork.

Baskonija je u dosadašnjem toku Evrolige pokazala kvalitet, što potvrđuju i pobede nad Real Madridom i Anadolu Efesom.

"Za sada sve dobro izgleda, imamo dosta dobrih igrača i nekoliko pojačanja iz NBA lige. Sve dobro izgleda, ali ima još dosta toga da se radi i napravi ove godine. Dobro se osećam, Vitorija je lep grad, ne fali mi ništa i za sada je sve stvarno dobro".

I Zvezda se može pohvaliti dobrim startom.

"Super su počeli, imaju par igrača koji su već tri-četiri godine ovde. Biće teško protiv njih, igraju odličnu odbranu, u napadu takođe ima puno talenta tako da jedva čekam da počne utakmica. Đenka se vratio kući, i ja mislim da je on vrlo srećan ovde", zaključio je Jaka Blažič.

Slovenački reprezentativac je dve sezone nosio dres crveno-belih i za to vreme osvojio titule u Superligi i Jadranskoj ligi, kao i dva trofeja u Kupu Radivoja Koraća.

(FOTO: Star Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.