Jaka Blažič u crno-belom?

Izvor: Mondo, 02.Sep.2015, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jaka Blažič u crno-belom?

Godinu dana pre isteka ugovora moguć je rastanak Crvene zvezde i slovenačkog beka.

Foto: MN Press

  Posle Bobana Marjanovića, Čarlsa Dženkinsa, Markusa Vilijamsa, Nikole Kalinića, Aleksandra Cvetkovića, Đorđa Kaplanovića i Nikole Čvorovića, Crvenu zvezdu bi u pauzi između sezona 2014/15 i 2015/16 mogao da napusti i Jaka Blažič.

Slovenački bek, koji ima ugovor sa šampionom Srbije do 2016. godine, blizu je prelaska u turski Bešiktaš, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << objavio je portal "Kartal Basket" koji se bavi isključivo vestima iz crno-bele istambulske ekipe.

Podsećajući da je iz kluba otišao Australijanac Rajan Brokhof i da je neizvestan dolazak bivšeg igrača Olimpijakosa Tremela Dardena, "Kartal Baksket" navodi da je Blažič postao prioritet u ovom prelaznom roku, igrač sa prosekom od 9,1 poena i 4,6 skokova u prethodnoj sezoni.

Twitter Embed Code

Beşiktaş'ta hedef Jaka Blazic! http://t.co/mPnwha2oDNpic.twitter.com/nj7lbaaF0z

— Kartal Basket (@KartalBasketOrg) September 2, 2015

p { margin-bottom: 0.1in; line-height: 120%; }a:link { } Beşiktaş'ta hedef Jaka Blazic! http://t.co/mPnwha2oDN pic.twitter.com/nj7lbaaF0z— Kartal Basket (@KartalBasketOrg) September 2, 2015
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Blažič oblači crno-breli dres?

Izvor: Vesti-online.com, 02.Sep.2015

U protekle dve sezone bek Crvene zvezde Jaka Blažič sve je dalje od Malog Kalemegdana. Spekulacije o odlasku Slovenca traju celog leta, a turski mediji pišu da je Bešiktaš zainteresovan za ljubimca "delija", koji ima još godinu dana ugovora sa crveno-belima...Specijalizovani portal "Sportando",...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.