Izvor: MozzartSport.com, 15.Maj.2021, 11:56

Jagodić Kuridža ne igra protiv Budućnosti, Voldenu male šanse

Povrede prete da desetkuju Crvenu zvezdu pred finale

Ulaze u predstojeće finale Jadranske lige košarkaši Crvene zvezde uz prednost domaćeg terena i kao branioci titule iz 2019. godine, ali kako stvari stoje crveno-beli će treću uzastopnu bitku za trofej protiv Budućnosti početi bez dvojice prvotimaca.

Kako je trener Dejan Radonjić potvrdio na konferenciji za medije, Marko >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Jagodić Kuridža sigurno neće igrati u nedelju popodne, dok se Koriju Voldenu daju male šanse.

Podsetimo, Radonjić je posle dobijene polufinalne majstorice protiv Igokee otkrio da se Volden požalio na novu povredu leđa zbog koje sa ekipom nije trenirao desetak dana, sve do pred tu treću utakmicu serije. Igrao je na njegovo insistiranje, posle primljenih "blokada". Radonjić je još tada rekao da Voldenova povreda "ne izgleda dobro" i da će to zapravo biti glavni cilj lekarske ekipe u danima pred finale protiv Budućnosti.

USKORO OPŠIRNIJE...

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

KAKAV HENDIKEP: Zvezda bez dva prvotimca dočekuje Budućnost!

Izvor: HotSport.rs, 15.Maj.2021

Povrede prete da osakate Zvezdu pred finalni okršaj. Crveno-beli u predstojeće finale ulaze kao branioci trofeja iz 2019. godine i sa prednošću domaćeg terena, ali će kako stvari stoje ponovo dočekati tim iz Podgorice bez dva prvotimca. Trener Radonjić potvrdio je na konferenciji za medije da...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.