Jago promašio 10 trojki, Ivanović ga brani

Izvor: B92, 08.Okt.2023, 22:06

Jago promašio 10 trojki, Ivanović ga brani

Trener Crvene zvezde Duško Ivanović posle meča je bio, očekivano, zadovoljan trijumfom nad Cedevita Olimpijom rezultatom 94:51.

Crveno-beli su deklasirali velikog rivala i pokazali da je razlika ove sezone nikad veća, baš kao što je Partizan demonstrirao protiv Krke u Novom Mestu.

“Imali smo pravi pristup protiv dobre ekipe, ali očito nisu našli svoj stil igre. Igrali smo onako kako treba da igramo utakmicu", rekao je Ivanović.

Istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je da još ima prostora za napredak.

“Momci su odigrali fokusirano angažovano i disciplinovamo, ali još nismo od onoga što treba da igramo".

Zamerki nije imao.

“Nemam, jedino prvih pet minuta, imali smo šest izgubljenih lopti".

Jago promašio 10 trojki?

“Ima mnogo energije i želje, mislim da ima kvalitet i manje vise večeras je imao potrebnu agresivnost, ali treba gledati ne samo njegov napad, već i ostale segmente u igri", zaključio je Ivanović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.