Jago: Šabaz je dobar čovek, mnogo mi je pomogao

Izvor: B92, 13.Jan.2024, 22:20

Jago: Šabaz je dobar čovek, mnogo mi je pomogao

Košarkaš Crvene zvezde Jago dos Santos istakao je da je trijumf protiv Olimpije iz Milana bio važan za crveno-bele.

Zvezda je na gostovanju pobedila italijanski tim 76:62 u 21. kolu Evrolige.

Kada igramo dobru odbranu, onda možemo sve – tada imamo više samopouzdanja, šutiramo bolje i možemo svakome da napravimo problem. Mislim da je utakmica sa Olimpijom pravac kojim treba da idemo”, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je Jago za Meridian sport.



"Srećan sam kada ekipa pobeđuje. Znam da sam unapredio igru, ali da mogu još bolje. Ali, uvek kažem da je tim važan, nije bitan pojedinac. Nekada iskoči jedan, na drugoj utakmici neko drugi. Uvek se trudim da budem u službi tima. Šta mi vredi što sam protiv Cedevita Olimpije postigao 24 poena, kada smo izgubili. Bio sam tužan… Bolje da postignem nula poena, a da ekipa pobedi"
, rekao je brazilski plejmejker.

Duel u Milanu bio je zanimljivi i po tome što je to bio susret bivših saigrača - košarkaša Zvezde i Šabaza Nejpira, koji je nedavno raskinuo ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana i vratio se u italijansku ekipu.

“Volim Šabaza. On je dobar igrač i veoma dobra osoba. Igrati protiv njega je bilo veoma zanimljivo. Igrao je u NBA ligi, bio sjajan u Evropi, a moram da istaknem koliko mi je pomogao. On je moj prijatelj i bilo mi je drago što sam igrao protiv njega”, zaključio je Jago.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.