Jago: On meni ruku u lice, a ja dobijem faul

Izvor: B92, 10.Feb.2024, 10:10

Jago: On meni ruku u lice, a ja dobijem faul

Jago Dos Santos je odigrao veoma dobar meč u porazu Crvene zvezde od Žalgirisa (91:93).

Brazilski plejmejker je ubacio 21 poen, uz čak 14 ostvarenih asistencija.

Ali, nije bilo dovoljno i posle meča je bio vidno utučen.

"Teško je. Igrali smo, borili smo se i na kraju smo izgubili od Žalgirisa. Teško je pričati o tome sada. Ne znam... preuzimam odgovornost, lopta je bila u mojim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rukama u poslednjem minutu. Tužan sam, jer ja sam pobednik, ja uvek hoću da pobedim, čak i na treningu. Sada ću gledati meč i gledati šta mogu da poboljšam'', izjavio je Jago za "Sportklub" posle utakmice.

Jedna situacija i sudijska odluka mu je posebno teško pala.

''Ne znam. Težak je meč, bilo je kontakta, a oni su svirali meni taj faul. Čovek je bio i meni sa rukom u licu. Ne znam, čovek je imao tu loptu, pokušao sam da je izbijem, udario ga po glavi. To je košarka, desilo se. Treba nam pobeda, treba njima i to se desilo...'', rekao je Jago Dos Santos.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.