Ja sam pravi trener za Zvezdu

Izvor: Press, 16.Avg.2009, 23:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja sam pravi trener za Zvezdu

Vlade Đurović: Imam znanje i ogromno iskustvo, veliki sam zvezdaš, imam dobar odnos sa navijačima. Trenirao sam Bakića, Dragićevića, Kešelja, znam Štimca i Bjelicu, lako bih se uklopio u rad sa njima

Iskusni košarkaški stručnjak Vlade Đurović (61) smatra da je pravi čovek za Crvenu zvezdu u trenutku kada je trofejni klub ponovo destabilizovan odlaskom predsednika i trenera! Đurović ističe da još niko nije kontaktirao sa njim iz crveno-belog tabora, ali dodaje da je spreman za razgovor.
- Ne...

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đurović: Zvezdi treba pedagog, ja sam pravo rešenje!

Izvor: Sportske.net, 16.Avg.2009

Iskusni trenerski vuk želi da preuzem kormilo crveno-belog broda koji se ponovo našao u uzburkanim vodama.Sa Malog Kalemegdana još uvek nema poziva, a Đurović kao svoju veliku prednost ističe to što je zvezdaš i što dobro poznaje većinu igrača Zvezde.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.