JUNAK POBEDE U ČAČANSKOM OKRŠAJU: Ne bih da preuzmem tu ulogu da sam bio najbolji

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2024, 21:31

JUNAK POBEDE U ČAČANSKOM OKRŠAJU: Ne bih da preuzmem tu ulogu da sam bio najbolji

U polufinalu će igrtai protiv boljeg iz duela Crvena zvezda - FMP.

Petar Grojić je sa 20 poena predvodio je svoj tim Čačak 94 doi znenađujuće pobede nad Borcem u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu (73:64).

Grojić je bio presrećan zbog pobede iplasmana u polufinale.

- Kao što sam rekao na konferenciji, ne bih da preuzmem tu ulogu da sam bio najbolji. Ne mora da znači to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što sam dao najviše poena, dosta drugih igrača je dalo doprinos, mnogo veći. Skokovi, meni blokade što su postavljali… Ovo je možda jedan od najboljih dana i mom životu, pogotovo što ćemo sada da igramo protiv pobednika, Zvezde ili FMP-a. Nestvarno, predivan osećaj.

Kolika je motivacija bilo to što se igralo protiv Borca?

- Pa, jeste, bila je velika motivacija. Gradski derbi, i to prvi. Izgubili smo tri utakmice u ligaškom delu, ali smo se podigli i čestitam momcima koji su pokazali karakter".

O energiji ekipe.

- Izašli smo 100 odsto spremni, nismo došli da samo odigramo Kup, radi reda, došli smo da pobedimo ovu utakmicu i to smo uspeli. Idemo dalje.

Ekipa Čačka 94 će u polufinalu Kupa igratimprotiv boljeg iz duela Crvena zvezda - FMP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.