JSL: Zvezda uzvratila udarac! (FOTO + VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 17.Nov.2012, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Zvezda uzvratila udarac! (FOTO + VIDEO)

Super derbi, uz fenomenalno navijanje preko 44.000 navijača, uzbudljivu igru, preokret i pet golova, 143. po redu pripao je Crvenoj zvezdi, rezultatom 3:2 (1:2)! Crveno-beli su uspeli da spasu sezonu! Sada su ponovo na podnošljivih pet bodova zaostatka za "večitim rivalom", koji je na našem najvećem stadionu bio bolji u prvom poluvremenu, ali je potpuno zakazao u nastavku.

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

PENAL: Marakanu sunce obasjalo

Izvor: Sportski Žurnal, 18.Nov.2012, 11:08

Piše: Zoran STOJADINOVIĆ. Kakav derbi! Kao u najlepšim danima srpskog fudbala sa pregršt fantastičnih poteza, pet prelepih golova, preokretom za infarkt i jednih i drugih navijača i uverenjem da Crvena zvezda kao pobednik ima puno razloga za slavlje.. Poraženi Partizan nema suviše osnova za zebnju...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.