JSL: Zvezda prejaka za BSK (VIDEO)

Izvor: S media, 12.Sep.2010, 19:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Zvezda prejaka za BSK (VIDEO)

Fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su treću prvenstvenu pobedu, pošto su u okviru 4. kola Jelen Super lige, kao gosti pobedili BSK iz Borče rezultatom 3:1.

Crveno-bele je do tri boda vodio Miloš Trifunović, koji je postigao prva dva gola za goste, što je bilo previše za domaćina koji finiš učinio zanimljivijim postizanjem gola, ali je to bilo sve i bodovi su otišli gostima.

Trifunović je Zvezdu doveo u vođstvo u 41. minutu, a 13 minuta igre >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << u drugom poluvremenu bilo mu je potrebno da se drugi put upiše u strelce.

BSK je smanjio golom Kneževića u 68, dok je treći gol crveno-belih delo Radunovića, koji je postigao autogol u 89. minutu.



U drugom meču današnjeg programa, OFK Beograd je pobedio ekipu Hajduka u Kuli rezultatom 2:1.

Oba gola za romantičare postigao je Radivojević, prvi u 18, a drugi u 58. minutu, dok je jedini strelac za Kuljane bio Petrović u 38. minutu.

Na tabeli posle četiri kola vodi Partizan sa 12 bodova, a slede Vojvodina i Zvezda sa po 10.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.