JSL: Kiks Zvezde, zmajevi odoleli na Marakani

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2014, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JSL: Kiks Zvezde, "zmajevi" odoleli na "Marakani"

Uoči dvonedeljne pauze u prvenstvu i derbija sa Partizanom, Crvena zvezda je još jednom kiksnua. Bod sa najvećeg srpskog stadiona osvojio je Voždovac 2:2 (1:2).

Spremni za novi izazov: Marko Petković i Miloš Bosančić na meču sa Novim Pazarom

 

Strateg šampiona Nenad Lalatović nije mogao da računa na Danijela Avramovskog i Đorđa Rakića.

 

90+5. minut >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << - Luka Jović je imao odličnu priliku posle centaršuta da obezbedi pobedu Zvezdi, ali je pokušaj završio preko gola. Kraj utakmice.

90+3. minut - Korner za Zvezdu. Lazović je izveo udarac iz ugla, posle kojeg je Despotović gađao glavom i pogodio prečku.

89. minut - Odita je iskoristio manjak odbrambenih igrača Zvezde i zadržao loptu, a onda uposlio Škerjanca. Slovenac se namestio na udarac, ali je Lazić reagovao u poslednji čas i izbacio loptu. Igraće se još pet minuta nadoknade.

83. minut - Još jedna izmena u redovima domaćih. Nejc Pečnik je izašao, u igri je Aleksandar Katai.

76. minut - Nenad Gavrić ustupa mesto napadaču Luki Joviću.

74. minut - Savo Pavićević se ubacio u napad, centrirao oštro po zemlji tražeći Despotovića, a lopta je prošla blizu stative.

70. minut - Nekadašnji prvotimac Partizana Obiora Odita ušao je u igru umesto Nenada Injca. Istovremeno, Lazović je imao dobru priliku, ali je njegov šut iskosa sa desne strane bio neprecizan.

69. minut - Kitanovski je oborio Gavrića na oko 25 metara od gola, zaradio karton, a Bosančićev pokušaj završio je preko gola.

66. minut - Gosti na svaki način pokušavaju da opstruiraju igru. Golman Supić je predugo oklevao sa ubacivanjem lopte u polje i dobio je žuti karton.

57. minut - Škerjanc je zaustavljen od strane Mijailovića klasičnom "kragnom", pa su "zmajevi" imali priliku da ugroze gol Rajkovića.

50. minut - GOOOOL!!! 2:2, strelac Nikola Mijailović! Kapiten je rezantnim udarcem sa ruba šesnaesterca poslao loptu od desne stative Supića u mrežu. Odlična asistencija Petkovića.



46. minut - Počeo je drugi deo meča. Nije bilo promena u sastavima ekipa.

45+3. minut - Kraj prvog poluvremena.

45+2. minut - Kitanovski je nepropisno oborio Pečnika na 18 metara od gola Voždovca i dobio žuti karton. Lazović samo do živog zida.

42. minut - GOOOOL!!! 1:2, strelac Nikola Beljić! Voždovac ponovo vodi. Golman Supić je degažirao loptu, Mijailović je slabo reagovao, propustio da je ispuca i omogućio Beljiću da izaže sam ispred Rajkovića i sa 12 metara zatrese mrežu.



38. minut - Situacija na tribinama se popravila. Oko 10.000 ljudi došlo je da pogleda mali gradski derbi.

35. minut - Uzvratio je Voždovac na drugoj strani. Davor Škerjanc je šutirao sa 25 metara, ali je lopta otišla tik iznad prečke.

34. minut - Odmah je usledio i šesti udarac iz ugla, posle koga je nastao karambol u šesnaestercu gostiju, ali je Gavrić bio neprecizan.

32. minut - Peti korner za Zvezdu, za koji je najzaslužniji borbeni Petković. Ipak, nema opasnosti po gol "zmajeva".

28. minut - Domaći su ubacili u petu brzinu. Despotović je poslao loptu u prazan prostor za Pečnika, čiji centaršut je u poslednjem momentu ispred Gavrića osujetio Supić.

24. minut - Mogla je Zvezda odmah do preokreta. Despotović je pokušao glavom sa pet metara, ali je lopta završila preko gola.

23. minut - GOOOOOL!!! 1:1, strelac Nenad Gavrić. Vezista crveno-belih postigao je drugi gol u drugom uzastopnom meču, pošto je ostao usamljen na drugoj stativi posle oštrog centaršuta Darka Lazovića sa desne strane. Prethodno ga je Despotović lepo "izbacio" loptom u prostor.



20. minut - Prva prilika za Crvenu zvezdu. Loptu je posle udarca iz ugla odlićno primirio Nikola Mijailović, ali je šut završio malo iznad prečke.

15. minut - Darko Lazić je sprečio Škerjanca u kontri i zaradio žuti karton.

7. minut - GOOOOL!!! 1:0 za Voždovac, strelac Nenad Injac. Stefan Babović je izveo prekid sa desne strane, lopta je dugo letela, a Injac je sa peterca postavio nogu i matirao mladog Predraga Rajkovića. Ništa od rekorda golmana Zvezde po broju minuta bez primljenog pogotka.



2. minut - Sumorna slika na "Marakani". Na najvećem srpskom stadionu na početku meča prisutno je oko 4.000 gledalaca.

1. minut - Utakmica je počela. Prvi napad preko Despotovića po desnoj strani, i prvi korner za Zvezdu nakon kojeg nije bilo opasnosti.

 

SASTAVI TIMOVA:

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Petković, Pavićević, Lazić, Mijailović, Kovačević, Bosančić, Lazović, Pečnik, Gavrić, Despotović.

VOŽDOVAC: Supić, Kitanovski, Mihajlov, Petrović, Nikolić, Škerjanc, Pavlović, Beljić, Babović, Zlatković, Injac.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Kiks Zvezde: "Zmajevi" odoleli na "Marakani"

Izvor: Vesti-online.com, 04.Okt.2014

Uoči dvonedeljne pauze u prvenstvu i derbija sa Partizanom, Crvena zvezda je još jednom kiksnula. Bod sa najvećeg srpskog stadiona odneo je Voždovac 2:2 (1:2). Strelci za goste bili su Nenad Injac u 6. i Nikola Beljić u 41. minutu, dok su pogotke za crveno-bele postigli Nenad Gavrić u 22. i Nikola...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.