JOŠ JEDAN U NIZU: Srbin iz Zvezde u reprezentaciji Crne Gore

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 15:05

JOŠ JEDAN U NIZU: Srbin iz Zvezde u reprezentaciji Crne Gore

Izabrao je komšije.
Fudbaler Crvene zvezde, na pozajmici u Spartaku iz Trnave Andrej Đurić prihvatio je poziv selektora Crne Gore Nikole Rakojevića - saznaje Sportklub.
Đurić je rođen 2003. godine u Beogradu, bio je član omladinske i mlade reprezentacije Srbije i igra na poziciji štopera.
U FS Crne Gore vide Đurića kao potencijal za standardnog seniorskog reprezentativca u budućnosti, jedan je od projekata, a kreće od mlade selekcije.
Razlog odluke da prihvati poziv "Đetića" jeste to što u nekoliko navrata nije dobijao poziv naše selekcije. Đurić je još jedan u nizu srpskih fudbalera koji su prihvatili...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JOŠ JEDAN SRBIN OKRENUO LEĐA OTADŽBINI: Fudbaler Crvene zvezde se odlučio da igra za Crnu Goru!

Izvor: HotSport.rs, 14.Mar.2024

Ovo kao da je postao trend u poslednje vreme Andrej Đurić, talentovani štoper koji trenutno nastupa za Spartak iz Trnave na pozajmici iz Crvene zvezde, dobio je i prihvatio poziv selektora Crne Gore, Nikole Rakojevića. Iako su još neophodne administrativne formalnosti, nema sumnje da će ovaj perspektivni...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.