Izvor: HotSport.rs, 27.Apr.2016, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN POZITIVAN ZNAK: Zvezda na sastanku sa sponzorom koji je doneo preko 100 miliona evra

Na sastanku Evrolige u Londonu, razgovaraće se o detaljima elitnog takmičenja u sezoni 2016-2017. Klubovi će upoznati i predstavike IMG-a, novog strateškog partnera Evrolige.

Direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović prisustvovaće sastanku Evrolige, koji se održava 29. aprila u Londonu.
UNAPRED SE PREDALI? Ražnatović >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << otkrio da će Mega biti žestoko oslabljena u finalu ABA lige (FOTO)
Predstavnik KK Crvena zvezda Telekom, prisustvovaće ovom sastanku na poziv Evrolige, na kome će se klubovi upoznati sa svim detaljima takmičenja 16 klubova Evrolige, koje će se održati u sezoni 2016-2017.godine, a u kome učestvuje i srpski klub.
Na ovom susretu koji je organizovan u Londonu, predstavnici klubova koji su obezbedili nastup u Evroligi naredne sezone, upoznaće se i sa predstavnicima IMG-a, novog strateškog partnera Evrolige, koji je sa ovom organizacijom potpisao desetogodišnji ugovor vredan više stotina miliona evra.
PRESKUPI UPALJAČI: Evroliga ne prašta, Zvezdin budžet osetno olakšan
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda i Partizan na sastanku Evrolige

Izvor: B92, 27.Apr.2016

Direktor KK Crvena zvezda Telekom Davor Ristović i čelnik Partizana Mlađan Šilobad prisustvovaće sastanku Evrolige 29. aprila u Londonu. Na sastanku će se razgovarati o detaljima elitnog takmičenja u sezoni 2016-2017, a klubovi će upoznati i predstavike IMG-a, novog strateškog partnera Evrolige,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.